Ha szeretné kipróbálni FREE ötletrohamunkat és szívesen találkozna kreatív csapatommal ötletelésre, várom jelentkezését!

Kocsis Mónika – Ügyvezető Igazgató

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra

Egy jó arculattervet szeretne?

Ihletet szeretne meríteni legújabb ajánlatához, kampányához?

Vagy csak fel szeretné dobni reklámanyagai grafikai, nyomdai megjelenését,
hogy kitűnjön a tömegből?

FREE ötletroham!

“Mi az:
felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív, eláll a lélegzet, és akivel ez történik egy posztot-t küld Önnek?”

Megoldást az oldal alján olvashatja!

A FREE ötletroham alatt, amikor találkozunk Önnel, megtervezzük cége arculatát.

Ezerszer próbára tett kreatív szakembereink segítségével fogjuk cége megjelenését ellenállhatatlanná varázsolni!

Az arculattervezés mellé egy 1.200.000 embert megszólító online kampányt adunk ajándékba!

Kik adják az ötleteket?

Az Idea Fontana kreatív csapata. A konzultációra mindig azt a szakembert választjuk, akihez legközelebb áll az adott feladat. Kreatívjainkból számtalan remek ötletet szedhet majd ki, amit aztán reklámanyagaiban, kampányaiban alkalmazhat. Csapatunk ugyanis több évtizedes rutinnal és több száz partnerrel a háta mögött már messziről megérzi, mitől működik egy céges arculat, reklámanyag és mitől nem. Nyomdai, grafikai, szerkesztési, webes kérdésekben nem válaszokat adunk Önnek, hanem gyakorlati megoldásokat, tervezéseinkkel.

Hogy néz ki a konzultáció a gyakorlatban?

Ez valójában csakis Önön múlik. Kreatívjaink ugyanis Skype-on és személyesen is a rendelkezésére állnak. Egyszóval, ahogy Önnek kényelmesebb.

Mennyibe kerül egy céges arculattervezésünk?

Mint egy középkategóriás mobiltelefon: 30.000 Ft+áfa-tól.

Arculattervezési csomagajánlatainkat nézze meg ITT

Hogy mire is jó az Ötletroham Konzultáció?

Még a legnagyobb cégekkel is előfordul, hogy több sikeres kampány, ajánlat, reklámanyag után egy kicsit megtorpannak, a reklámtól várt eredmények nem jönnek. Ilyenkor nagy segítség lehet egy külső szem, aki új impulzusokat adhat egy-egy érdeklődő szerző stratégiának. Átnézi régi céges arculatát. Vagy ha nincs még cégének arculata, akkor megtervezi. Viszont nem csak megtervezi az arculatot, hanem mellette még 1.200.000 emberrel megismerteti a céget.

Miért jelentkezzen Ön konzultációra?

Vevőszerző Céges arculatot szeretne?

Ha szeretné kicsit feldobni a megszokott reklámanyagait az új arculatnak megfelelően;

Ha úgy érzi, jó lenne tömegesen felkelteni célközönsége figyelmét;

Ha szüksége van pár ötletes technikára, amivel grafikai és nyomdai megjelenését modernebbé tenné, miközben potenciális vevőinek elvárásait is figyelembe vennénk;

Miért ingyenes az ötletroham konzuldációnk díja?

Bízunk profizmusunkban s tudjuk, hogy ha találkozunk Önnel, akkor megvalósítja velünk arculattervezését, grafikai anyagainak elkészítését. Ez a mi felelősségünk, ezért nem terheljük Önre a konzultációs díj összegét. Ezért konzultációnk díjtalan, 100% kérdés nélküli, egyedülállóan Magyarországon, pénz-visszafizetési garanciánkkal.

Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra
Jelentkezzen díjmentes konzultációnkra

Tegyen bennünket próbára

díjtalan konzultációval. Hívására házhoz megyünk!

Rövid idő alatt lett az Ötletroham Konzultációnkból az egyik legsikeresebb kreatív arculattervezési-, grafikai szolgáltatásunk, ami mellé most ajándékba adunk 1.200.000 embernek szóló céges brandépítést, minden weboldalunkra látogató olvasónknak, így Önnek is.

Ez a világ legegyszerűbb és legkedvezőbb garanciája.

Jelentkezzen Konzultációra

Vélemények

Partnereink mondták az Ötletroham Konzultációról. 

„A megszokás nagyon veszélyes dolog. Ebből rángatott ki minket ez a majd 2 órás beszélgetés, ami alatt 3 A4-es lapot teleírtam jobbnál jobb ötletekkel. Utána természetesen megrendeltem cégem arculattervezését. Köszönöm.”
„Először nem igazán hittem benne, de ott volt a szuper garancia, ráadásul Zoltán házhoz is jött, így végül belevágtam. Nem bántam meg. Megtervezték cégem arculatát s 3 kampányra való ötlettel álltam fel az asztaltól, amit az arculat elkészítését követően megkaptam ajándékba is. Kétszer több megrendelést kapot cégem 1 hónap alatt az új arculattal és az ajándékba kapott brandépítéssel.”
„Kellett már egy nem belső ember, aki észrevette az arculatunkban a hiányosságokat, reklámjainkban, kampányainkban, nyomdai anyagainkban azokat a hibákat, amik mellett sajnos mi már sokszor elsiklottunk.”

Jelentkezés konzultációra

Hogyan kérhet konzultációt?

Töltse ki az itt található rövid kérdőívet, majd kattintson a jelentkezés gombra.

Kollégánk pedig 24 órán belül visszajelez a megadott elérhetőségek egyikén, és felajánl több időpontot, amelyek közül kiválaszthatja az Önnek legszimpatikusabbat a TÉRÍTÉSMENTES ÖTLETROHAM-ra.

Vagy hívjon minket telefonon:

+36 (1) 44 528 44

garancia

Név *
Email *
Cégnév *
Üzenet

Oldal tetején volt egy kérdésünk,
amire szerintem már tudja a választ, ha elolvasta szövegünket:

Mi az:
felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szív,
eláll a lélegzet, és akivel ez történik egy posztot-t küld neked?

Megoldás: Egy jó céges arculat.