100% karbonsemleges:

Egy végső lépést tenni a természetvédelemért!

Grafikai stúdiónkban az Ön megrendeléseit 100% karbonmentes környezetben szolgáltatjuk.

EZZEL HOZZÁJÁRUL ÖN IS,
HOGY MEGVÉDJÜK OTTHONUNKAT, A FÖLDET!

Tökéletes minőségű termékek (nyomdai kivitelkezések) és szolgáltatások (arculattervezés, logótervezés, szórólap-, prospektus tervezés), amiket élmény is használnia s közben jóleső érzés Önnek – mint megrendelő -, hogy hozzájárul megrendelésekor a környezet védelméért? Ez elvárható.

Tökéletes minőségű termékeink és szolgáltatásaink,
amelyek hosszútávon fenntarthatóak és nem szennyezik a környezetet.

Ez az iCC. által ellenőrzött és minősített

IDEA FONTANA Grafikai Stúdiónál működik elsőre Magyarországon.

Végre van rá lehetősége, hogy kézzelfoghatóan hozzájáruljon a klímaváltozás elleni küzdelemhez és kifejezze szeretetét a természet iránt!

Lépjen egy magasabb szintre
az Idea Fontana Karbonsemleges Grafikai Stúdiónkkal.

Az iCC partnereknek, így nekünk is minden termékünk és szolgáltatásunk karbon lábnyomát teljesen lenulláztuk. Ez azt jelenti, hogy nem csupán végrehajtottunk számos energiahatékonyságot növelő megoldást cégünkön belül, hanem a gyártásból, szállításból, használatból és az újrahasznosításból fennmaradt összes üvegházhatású gáz kibocsátást kiegyenlítettük egy megújuló energia projekt finanszírozásával.

Az Idea Fontana Kreatív Grafikai Stúdió mindig egy jobb világot szeretne!

Kiemelten ügyelünk arra, hogy olyan megújuló energia szolgáltatásaink legyenek, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a helyi közösségekre, vállalkozókra. Afrikában, Indiában és Kínában sokak életében hozott óriási változást egy-egy erőmű felépülése kapcsán létrejövő infrastruktúra és munkalehetőség.

KÖRNYEZETTUDATOS ÉLET

ELSŐ MAGYAR KARBONSEMLGES KREATÍV GRAFIKAI STÚDIÓ:

IDEA FONTANA

 

Amikor azon gondolkodtunk, hogy cégünkben – az Idea Fontana Kft-ben – hogyan lehetne a környezettudatos szemléletet érvényesíteni, azt az életstílust, amit magánemberként nap mint nap megélünk és cselekszünk, sok pozitív gondolat jutott az eszembe. A legfontosabb, hogy mindezt azért tesszük, hogy egy jobb és tisztább világot élhessünk a jelenben, és a jövőben egyaránt.

Arra jutottunk, hogy ha mindenki számára példát állítunk, és a családi környezettudatosságunkat a vállalkozásunkon keresztül is megmutatjuk, hatással lehetünk mások életére is. Miért ne lehetne ezt az érzést és példát átültetni a vállalkozáson belülre?
Hogy kifejezzük elkötelezettségünket, Magyarországon egyedülálló módon, a grafikai kreatív ügynökségek közül elsőként carbon neutralizáltuk weboldalainkat és cégünket is. Ez nem csak egy papírt és egy minősítést jelent, hanem egy életformát, életérzést, amit szeretnénk tovább adni a partnereink felé is.

Tetteink, melyekkel támogatjuk a fenntarthatóságot és amivel  többet szeretnénk adni, a következők:
Felmértük karbon lábnyomunkat, azért, hogy évről évre csökkentve azt átlépjünk egy új világba, mely a lehető legnagyobb mértékben szennyezés mentes.

A szennyezések csökkentése érdekében:

  1. Bevezetésre került az elektronikus számlázás nálunk, ami kevesebb papír kevesebb patron felhasználást eredményez.
  2. Energiatartalékos égőket használunk, ezzel kiadásaink is  csökkennek.
  3. Munkáinkat elektronikusan szállítjuk le, ha szükséges, hibrid gépjárművet használunk.
  4. A kommunális hulladékokat szelektíven gyűjtjük, rendszerezzük, szállíttatjuk el. Külön válogatjuk az égőket, műanyag elemeket, elektronikus eszközöket.
  5. Takarítás során természetes anyagokat használunk.
  6. Étkezéseknél figyelünk arra, hogy ne multi cégektől vásároljunk alapanyagokat, melyek messziről érkeznek, helyette a helyi termékeket részesítjük előnyben. Ételhordásra állandó edényeket használunk.
  7. Folyamatosan ültetünk növényeket a környezetünkben.

Erőfeszítéseink ellenére mégis maradnak fenn kibocsátások tevékenységeink nyomán. Ezeket a kibocsátásokat a Sofala Közösségi Karbon projekt támogatásával semlegesítettük, ezzel pontosan annyi CO2e megtakarításához járultunk hozzá az esőerdők mentése és újratelepítése révén, mint amennyi a tényleges kibocsátásunk. Ezzel a támogatással karbon semlegessé, karbon neutrálissá tettük vállalatunkat 2015 –re, melyre nagyon büszkék vagyunk. Nem utolsó szempont, hogy támogatásunk egy Afrikai falu közösség életkörülményeinek javításához is hozzájárul segít megoldani egészségügyi és oktatási feladatokat.

Hitvallásunk, hogy ezt az érzést és feladatot minél több céggel megismertessük abból a célból, hogy mint magánemberek is elkötelezettek legyenek a környezettudatos életnek.
A mai korban közös feladattá vált, hogy mi legyünk a természetért és ne a természet miértünk.  Még senkinek sem késő változtatni szemléletén!

Tökéletes minőségű termékeink és szolgáltatásaink, amelyek hosszútávon fenntarthatóak és nem szennyezik a környezetet? Ez az iCC. által ellenőrzött és minősített Stúdiónknál működik elsőre Magyarországon. Végre van rá lehetősége, hogy kézzelfoghatóan hozzájáruljon a klímaváltozás elleni küzdelemhez és kifejezze szeretetét a természet iránt! Lépjen egy magasabb szintre szolgáltatásainkkal, az Idea Fontana Karbonsemleges Grafikai Stúdiónkkal.

Top ZÖLD szolgáltatások

Összehozunk azokkal az eredeti gondolkodású tervező grafikusainkkal, embereinkkel, akik azon túl, hogy lenyűgöző grafikákat készítenek, cégünk szolgáltatásaival reméljük, hogy kivívjuk méltó elismerésedet a szívedben. Cégünk és munkatársaink a jövőt abban látják, hogy maximálisan tisztelik, és minden tőlük telhetőt megtesznek a természetért és a jövő generációkért.

A munkáink kiszállítását Hibrid technológiával rendelkező gépkocsival oldjuk meg!

A tökéletesség nyomában.

Kapcsolatokat építünk és tartunk fenn a klímaváltozás ellen küzdő legkiemelkedőbb szervezetekkel és személyekkel, segítségükkel folyamatosan fejlesztjük magunkat, szolgáltatásainkat, Az ICC felügyelete és folyamatos ellenőrzése pedig transzparenssé teszi munkánkat.

Etikai kódexünk garantálja, hogy az iCC által ellenőrzött szolgáltatásaink kimagasló eredményeket értek el a környezettudatos magatartás és a karbonsemleges működés területén. Folyamatosan fejlesztjük tevékenységeinket, hogy felülkerekedhessünk a klímaváltozáson.

Jelentkezés szakmai konzultációra

Hogyan jelentkezhet konzultációra?

Ha szívesen próbára tenné az Idea Fontana csapatát és nem éppen hétköznapi garanciánkat, akkor én első lépésként a szakmai konzultációnkat ajánlanám, amire kérhet itt időpontot, ajánlatot és a jelentkezést itt megteheti:

Töltse ki az itt található rövid kérdőívet, majd kattintson a jelentkezés gombra!

Név *
Email *
Cégnév *
Üzenet