Csapatunk szakértelme, vásárláspszichológiai tudása és kreativitása garancia arra, hogy:

a Céges kiadványaidban vevőszerző grafikai elemek segítsék vállalkozásodat, pozitív és határozott képet alakítsanak ki vásárlóidban!

Kérd ingyenes ötletrohamunkat

Kiadvány és más grafikai tervezés

Csak akkor tudja célbajuttatni elképeléseit, csak akkor lesznek elkészült kiadványai érdeklődőszerző kiadványok, ha jól kommunikálható és figyelemfelkeltő képek és tipográfiai elemek jelennek meg benne!

Rengeteg lehetőség áll az emberek és a cégek előtt termékeik és szolgáltatásaik reklámozására. Van egy nagyon fontos tényező, amit nagyon sok cég figyelmen kívül hagy: ez pedig az, hogy ha egy marketing anyaguknál az első 2 mp alatt nem tudjuk felkelteni az olvasó érdeklődését, akkor el is veszítettük őt.

Az ember vizuális lény nagyban befolyásolja tevékenységét amit lát. Ezt a látványt lefordítja érzelmekre és ez alapján dönti el vásárlási szándékát.

A Te cégednek marketing anyagaival eléred azt a célt, amit kommunikálni kívánsz?

A piackutatásod egyik legfontosabb célja legyen, hogy a cégeden belüli viták helyett, a döntéseidben azoknak a visszajelzésére alapoz, akik a pénzüket költik majd a céged portékájára.

Ha frappánsan megfogalmazod – jól pozicionáltan -, hogy mit árulsz, egyből magára ismer a célpiacod. Értékesítőként kezd el dolgozni szóróanyagod. Határozd meg, miben vagy jobb, mint a konkurenciád, hogy Tőlled vásároljanak. Legyél szakértő a területeden és ezt kommunikáld kiadványaidban.
Egy piackutatás után jól pozicionáltan összeállított, főcímmel, alcímmel, kenyérszöveggel megírt szóróanyag, katalógus és egyéb céges kiadványt fel kell öltöztetni érdeklődőszerző grafikával.
Az elkészült, kinyomtatott anyagok méréséről soha ne feledkezz meg! Mérhetővé teheted az elkészült anyagaidat, ha mérhető kedvezményeket ajánsz, vagy sorszámozod a kiadvnyokat, amik kupon kódoknak felelnek meg és egy landing oldalra viteted a leendő partnereket. Ezena landing oldalon pedig a sorszámot begépelve további kedvezményekhez juttatod a regisztrálókat. Így egyből vásárlód is lesz, illetve adatbázist építhetsz.

Dolgoztass velünk, több szabadidőd lesz! | Cégedet terveink által kiemeljük a tömegből!

A legújabb kreatív megoldások… mindezt megtalálod eddigi és jövőbeni munkáinkban is!

  • Pontosan értjük, hogy milyen végeredményt szeretnél elérni munkánk által

  • Nem a saját fejünk után megyünk. Megismerjük a célcsoportod elvárásait
  • Saját ötleteinkből egyedülálló és utánozhatatlan katalógus, szórólap és egyéb céges kiadványok készülnek
  • Nem csak a grafikához értünk, hanem a grafikai marketinghez is. Tudjuk, hogy vevőid érdeklődését mivel kelthetjük fel.
  • Grafikusainknak óriási tapasztalatuk van az érdeklődést felkeltő reklámanyagok megtervezésében. Villámgyorsan dolgozunk, határidő garanciánkkal.
  • Minden grafikusunk nyomdai végzettséggel is rendelkezik

16 év alatt 1472 partnerünk és 138 folyamatosan visszatérő partnerünk nem tévedhetett?

grafikai elemeink segítik vállalkozásodat, hogy pozitív és határozott képet alakítsanak ki vásárlóidban!

Jelentkezz most!

Hogyan rendelheted meg INGYENES konzultációnkat?

Kattints a - Jelentkezem - gombra. Kollégánk pedig 24 órán belül visszajelez a megadott e-mail címen vagy telefonszámon, és felajánl több időpontot, amelyek közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat.
Jelentkezz most!