Online Marketing

Bevétel termelő online marketing kampányok, amik fellendítik cégét!

5 jó tanács,
mielőtt választana egy online marketing ügynökséget

Mindig az olcsóbb a jobb?
A felkészültebb szakemberek kifizetődőbbek, mintha kétszer kellene elvégeztetnie ugyanazt a munkát (idő, pénz, határidő)

Amit a garanciáról érdemes tudni kiválasztás előtt:
vagyis mindig garanciális, mérhető kampányok szervezésében jártas profi csapatot válasszon, akik a pénzvisszafizetési garanciát komolyan veszik.

A jó marketingszolgáltató ismérvei:
ÁR+HATÁRIDŐ+MINŐSÉG=E-GARANCIA. Vagyis melyik online kampányt kezelő cég adja meg a minőséghez szabott árakon, a legrövidebb határidővel elért célt?

Marketing trendek követése:
Ugye Ön sem megy el egy szívesen olyan fogorvoshoz, aki 1964-ben szerezte meg a diplomáját és azóta semmilyen továbbképzésben nem vett részt? A kiválasztott cég szakemberei folyamatos képzésekben részesüljenek és folyamatosan figyeljék a legújabb online trendeket.

Kampány csomagokban történő gondolkodás az átjárhatósághoz:
Össze kell kötni a Facebook-ot, a G+, a Youtube csatornákat. A Google AdWords használata, remarketing kampány összekötésével a  Facebookkal közösen.

Közösségi média legfelkapottabb kommunikációs csatornáján (Facebook) segítjük tevékenységét, elkészítjük oldalát, megtervezzük a használatát, kampányát, valamint tanácsokat adunk az üzemeltetéséhez, vagy üzemeltetjük is oldalát.

Már 11 fajta kampányt kezelünk

 • Megszokást kialakító kampány: amikor kialakítunk a rajongónk körében egy szokást, ami által minden nap ugyanabban az időbontban posztolunk. Így megszokják a rendszeres posztolási időpontokat és visszatérnek folyamatosan.
 • Követés bekapcsolását ösztönző kampány: amikor elérjük, hogy az általunk kezelt Facebook oldalon minden bejegyzéséről értesüljenek a rajongók.
 • Ügyfeleink szolgáltatását, weboldalát vagy termékét bemutató kampány: segítségével az adott célcsoporttal megismertetjük a megbízónk cégét, termékét vagy szolgáltatását.
 • Egy adott webáruház értékesítését támogató kampány: ebben az esetben a megbízónk webáruházának ismertségét növeljük.
 • E-mail marketing támogató kampány: az email hirleveleket támogatjuk szinkronban a Facebook posztokban.
 • Kampány más saját közösségi csatorna bemutatására, brand növelésére: Youtube, Google+ vagy LinkedIn oldal bevezetésének támogatása? Egy mérhetően megtervezett jó Facebook kampány ebben is segíthet.
 • Magvető kampány: speciális üzenet beültetése a célcsoport fejébe.
 • Vevőszerző kampány: egy rendezvény, sajtófogadás? Vagy csak az a cél, hogy bevigyük a partnerünk üzletébe az ügyfeleket? Itt is nagyon komoly szerep juthat egy mérhető Facebook kampánynak.
 • Mobil appok, alkalmazások  bevezető, ismertető kampány: hogy a megbízónk ügyfelei megismerjék az alkalmazást és használják is.
 • Integrált, alkalmazásokon alapú aktivitást igénylő kampányok: pl. fotóversenyek az Instagram és Facebook összekapcsolásával.
 • Vírusmarketing támogató kampány: amikor rávesszük a játékosokat, hogy hozzanak magukkal minél több embert szabályosan, eredményesen, mérhetően.

Miképpen szálljon fel cégével a  vevőszerzés mozgólépcsőjére
és hogyan kerüljön minél magasabbra csapatunkkal?

KATTINTS IDE!

Marketing referenciáink

Hogyan jusson hozzá egy vevőszerző közösségi oldalhoz?

Kérje ajánlatunkat! 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Név *
Email *
Telefon

Üzenet

[recaptcha]