Hisszük, hogy minden, magára valamit is adó cégnek szüksége van profi arculatra, garfikai kreatív tervekre, még akkor is, ha saját grafikust is alkalmaznak. Tapasztalataink alapján a partnereinknél alkalmazott grafikusok kitűnő kiegészítései egy sikeres marketing stratégiának s ragyogó együttműködést tudunk kialakítani velük. Viszont, ha nem rendelkeznek a grafikusaik kellő nyomdai tapasztalattal, rutinnal, vagy a weboldalak tervezésekor nem ismerik a programozás alapjait, akkor megkeseríthetik saját munkájukat s veszélybe kerülhetnek a marketing anyagaik. Dobja fel reklámanyagait grafikai stúdiónk szakembereinek segítségével! Keltse fel tömegesen a figyelmet cége iránt!

Éppen ezért személyreszabott kommunikációval tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel s tervezzük meg marketinganyagait, arculati elemeiket s egyéb grafikai terveiket.
Amennyiben úgy gondolja, hogy e pár sor alapján felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk, vagy értékesítési kollégáinkkal a kapcsolatot. Az alábbi munkafolyamatokat vállaljuk Cégének:

  • brandépítés, online marketing stratégiák kidolgozása,
  • tanácsadás, konzultáció
  • közösségi marketing, webkampányok,
  • a figyelemfelkeltő grafikai, előkészítési megoldások, szórólap tervezés, prospektus tervezés
  • a legújabb nyomdai-, nyomási technológiák,
  • az érdeklődést felkeltő szövegírások, ötletek: grafikai és nyomdai reklámanyagokhoz,
  • az ügyes marketing stratégiák és kampányok.

Főbb szolgáltatásaink

Grafikai stúdió

Grafikai Stúdiónk az Ön vállalkozásának megnyugtató gyorsasággal, figyelemmel végzi el, szórólapok, prospektusok és egyébgrafikai anyagok, reklámanyagok tervezését. A grafikai tervezés előkészítését segítő tanácsaink, tanácsadásunk a következő kategóriákat tartalmazzák: Arculattervezés előkészítése, céglogó tervezés előkészítése, webdesign, illetve weboldal tervezés előkészítése, internetes cégarculat tervezés.

Arculattervezés

Stúdiónk a céges arculattervezés mellett, a márka brand felépítését vállalja. Ezen belül az arculat, vagy termékarculat tervezés területén is teljes grafikai szolgáltatásokkal áll leendő partnereink, megrendelői szolgálatára. Egy-egy termék, és/vagy termékcsalád teljes, komplett termékarculatának kialakítását, csomagolástervezést, csomagolásgrafika tervezését vállaljuk. A termék csomagolása teljesen mindegy számunkra, hogy milyen: lehet a csomagolás kartonos, egyedi csomagolású, flakonos, palackos vagy síkfóliába csomagolt, szőnyegmintát igénylő csomagolási forma.

Reklámanyagok tervezése

3 mp dönti el, hogy az Ön szórólapja a kukában végzi-e vagy figyelemfelkeltő vevőmágnesként felkelti az érdeklődését az olvasókban.
A szórólapok tervezésénél fő szempontunk, hogy olyan formát és tervet hozzunk létre, mely segítségével partnereink szórólapja kitűnik a sok szóróanyag közül. Grafikai, design elemeknél maximálisan a Partnerünk arculati elemeit figyelembe vesszük, s a szórólapok kinézetét a logó színéhez, a logó formavilágához igazítunk.

Plakát tervezés

Profilunkba tartozik egyedi plakátok tervezése A/4-es mérettől óriásplakát méretig.

Küldjön üzenetet
Kérjen ajánlatot
Referenciáink