Referenciáink

ISMERJE MEG PÁR PERCBEN
AZ IDEA FONTANA CSAPATÁT!

Mi az Idea Fontananál hiszünk abban, hogyha egy kreatív grafikai ügynökség tele van jobbnál jobb gondolatokkal, abból az ügyfelek profitálnak a legtöbbet.

Gustave Flaubert azt mondta egyszer:

„Minél gyorsabban kapcsolódik a szó a gondolathoz, annál nagyszerűbb a hatása.”


Amiben mások vagyunk…

Az Idea Fontana Magyarország egyetlen olyan grafikai ügynöksége, amely a reklámanyagok kiváló grafikai megtervezése és hibátlan minőségű kinyomtatása mellett ügyfeleit kreatív ötletekkel segíti.

Éppen ezért célunk kettős:

  • Reklámanyagainak megjelenéséből kihozni a maximumot;

  • Valamint célközönségének érdeklődésének felkeltése;

Az Idea Fontana csapatát szakterületüket kiválóan értő emberek alkotják, akik ráadásul remek kapcsolatot ápolnak ügyfeleinkkel. Legyen szó a termelésvezetőről, a tulajdonosról vagy éppen grafikusainkról.

Csapatunk:

Szabó Mónika
Tulajdonos / Ügyvezető
moni@ideafontana.com

16 éve töretlen lelkesedéssel vezeti a cég hajóját. Pénzügyi tapasztalata és racionális meglátásaival tervezhetővé tette a cég életét. Ötleteivel pedig ügyfeleink elismerését vívta ki magának.

Kocsis Zoltán
Tulajdonos / kreatív grafikai ügynökség igazgató
zoltan.kocsis@ideafontana.com
Zoltán 30 éve van a szakmában, aminek szeretete apáról fiúra szállt 1783 óta. Bizony ez az egész történet még a 18. században kezdődött, mikor a nyomdászat még valódi művészet volt.
Piac&Profit Magazin Kreatív Grafikai szakértője. Cikkeit itt olvashatod.

Lukács Andrea
kreatív tervező operátor
andrea.lukacs@ideafontana.com
A kreativitás gondolat teremtő erejével tervez. Magazinok, szórólapok, katalógusok, reklámkiadványok tervezésében és az előkészítésben verhetetlen. Partnereink gyakran kiemelik Andrea kiváló kapcsolatépítő képességét.

Szabó Csaba
Senior Webdesigner – kreatív tervező operátor
prog@ideafontana.com
Az elmúlt 16 évben számos területen tette próbára tudását a tördeléstől, a nyomdai előkészítésen át a vektorgrafikák készítéséig. Ddivatkatalógusokat, honlapgrafikát tervezett. 8 éve, hogy az Idea Fontana vezető webdesignere. Csaba személyében egy kreatív ötletembert ismerhetsz meg.

Molnár István
Senior Webprogramozó
prog2@ideafontana.com
Magyarország egyik toplistás webprogramozója. Őrá aztán valóban igaz a szlogen: Nem ismer lehetetlent. Jöhet vele szembe bármilyen kihívás, egyedi fejlesztések, xml programozások, webshopok, István kihozza belőlük a maximumot. Ráadásul villámgyorsan és pontosan dolgozik.

Lévai Gábor
kreatív tanácsadó
levai.gabor@ideafontana.com
16 éves szakmai gyakorlattal a háta mögött Gábor garantálja, hogy partnereink ne kiadásnak érezzék a nálunk elköltött összegeket, hanem befektetésnek. Gábor ötletei és segítőkészsége garantált profitot hoz a Partnereinek

Főbb szolgáltatásaink

Grafikai stúdió

Grafikai Stúdiónk az Ön vállalkozásának megnyugtató gyorsasággal, figyelemmel végzi el, szórólapok, prospektusok és egyébgrafikai anyagok, reklámanyagok tervezését. A grafikai tervezés előkészítését segítő tanácsaink, tanácsadásunk a következő kategóriákat tartalmazzák: Arculattervezés előkészítése, céglogó tervezés előkészítése, webdesign, illetve weboldal tervezés előkészítése, internetes cégarculat tervezés.

Arculattervezés

Stúdiónk a céges arculattervezés mellett, a márka brand felépítését vállalja. Ezen belül az arculat, vagy termékarculat tervezés területén is teljes grafikai szolgáltatásokkal áll leendő partnereink, megrendelői szolgálatára. Egy-egy termék, és/vagy termékcsalád teljes, komplett termékarculatának kialakítását, csomagolástervezést, csomagolásgrafika tervezését vállaljuk. A termék csomagolása teljesen mindegy számunkra, hogy milyen: lehet a csomagolás kartonos, egyedi csomagolású, flakonos, palackos vagy síkfóliába csomagolt, szőnyegmintát igénylő csomagolási forma.

Reklámanyagok tervezése

3 mp dönti el, hogy az Ön szórólapja a kukában végzi-e vagy figyelemfelkeltő vevőmágnesként felkelti az érdeklődését az olvasókban.
A szórólapok tervezésénél fő szempontunk, hogy olyan formát és tervet hozzunk létre, mely segítségével partnereink szórólapja kitűnik a sok szóróanyag közül. Grafikai, design elemeknél maximálisan a Partnerünk arculati elemeit figyelembe vesszük, s a szórólapok kinézetét a logó színéhez, a logó formavilágához igazítunk.

Plakát tervezés

Profilunkba tartozik egyedi plakátok tervezése A/4-es mérettől óriásplakát méretig.

Küldjön üzenetet
Kérjen ajánlatot