Főoldal

Kreatív grafika

Weboldal fejlesztés

Kreatív nyomdai kivitelezés

Kapcsolat

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Vevőszerző értékesítő? Mit jelent? Hogyan lesz egy céges weboldalból vevőszerző értékesítő?

Gondoltad volna, hogy egy átlag magyar céges weblapon az emberek 90%-a alig 3 másodpercet tölt el? Mi az, ami ennyire elriasztja őket? Mai bejegyzésünkben ennek járunk utána.

Mire figyeljünk, ha azt szeretnénk, hogy honlapunk ne csak úgy legyen, hanem vevőket is szerezzen?

A weblap külső megjelenése illeszkedjen a célcsoport elvárásaihoz. Ha gördeszkákat árulnék, akkor a weblapom sportos, fiatalos, lendületes, színes, meghökkentő lenne. Egyszóval cool. 

Ellenben, ha egy 4 csillagos hotelt vezetnék, akkor a letisztult változat mellett tenném le a voksomat. És valószínűleg kerülném a rikító, színes megoldásokat. Helyettük inkább választanék egy-két domináns színt, és azokat használnám.

A betűtípus legyen Tahoma, Verdana, Arial vagy ezekhez hasonló, és a szöveget fehér alapon fekete betűkkel írjuk, mert az emberi szemnek így a legolvashatóbb. Mint pld:[/fusion_text][/one_full][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”#eaeaea” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”center center” hover_type=”zoomout” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”shake” animation_direction=”up” animation_speed=”0.8″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Lorem Ipsum

[/fusion_text][/one_full][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

vevoszerzo

[/fusion_text][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Ha sok szöveg van a céges weboldalon, akkor tördeljük apró részekre a szövegtörzset. A legfontosabb dolgokat emeljük ki. Használjunk frappáns fősort, és néhány alcímmel fokozhatjuk az érdeklődést. Mint az alábbi példánkból láthatod például:[/fusion_text][/one_full][/fullwidth][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”#eaeaea” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”center center” hover_type=”zoomout” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”shake” animation_direction=”up” animation_speed=”0.8″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

Egy biztos: az emberek vásárolnak.
Csak nem mindegy, kitől…

A titokzatos vásárlásgenerátor

Marketinges aranyszabály, hogy vevői bizalom nélkül nincs kimagasló profil. A mai cikkünkben összeszedtünk néhány kreatív és bizalomépítő megoldást.

[/fusion_text][/one_full][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

vevoszerzo

[/fusion_text][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Olyan dolgokról írjunk, ami érdekelheti a célcsoportunkat, ami megkönnyíti nekik a választást, és amivel akár a drágább termékeket, szolgáltatásokat is el tudjuk nekik adni.

Hagyjuk az „ekkor és ekkor alakultunk abból a célból, hogy…” féle bemutatkozást, hiszen ezzel ma már lehetetlen vevőket, ügyfeleket, vendégeket szerezni.

Egy hotel írja inkább ezt: „Tudta, hogy 4 csillagos szállodánkban Ön egyetlen este alatt 3 különleges meglepetést kap személyzetünktől?

”

Egy villamossági szaküzletet pedig ezt: „Mit szólna hozzá, ha otthona összes villamossági felszerelését, a mágneskapcsolóktól a villanykörtéig egy helyben beszerezhetné?” 


Ne magunkról írjunk – hanem mondjuk el, hogy melyik terméket, szolgáltatást kinek ajánljuk és hogy mik az előnyei, miért érdemes azt megvásárolni.

Tartsuk fenn az érdeklődést! Tegyünk fel az oldalra cikkeket, hogy a potenciális vevő tudja, mi bizony értünk ahhoz, amiről beszélünk. Ezzel visszacsalogathatjuk az oldalra.

Az emberek szeretik, ha egy weboldalon minden úgy történik, mint egy valódi üzletben. Ezért ahhoz, hogy a kedvükben tudjunk járni, interaktívvá kell tennünk a honlapot. Ennek eszközei a vendégkönyvtől a fórumon keresztül egészen a blogig terjedhetnek. Van amikor egy egyszerű referencia képsorozat is feldobhatja. Mint például a mi referenciánk is ezt mutattja meg:[/fusion_text][/one_full][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]

vevoszerzo

[/fusion_text][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][recent_works layout=”carousel” picture_size=”fixed” boxed_text=”unboxed” filters=”yes” columns=”4″ column_spacing=”12″ cat_slug=”” exclude_cats=”” number_posts=”8″ offset=”” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”yes” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/recent_works][separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][/one_full][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Természetesen egy jól értékesítő honlapról nem maradhat le a hírlevél sem. Az érdeklődők így első kézből értesülhetnek az őket igazán érdeklő információkról, termékekről.

FELIRATKOZHATSZ A MI HIRLEVELÜNKRE IS,

Ne maradj le tanácsainkról!

Ingyen és bérmentve osztjuk meg követőinkkel a naprakész tanácsainkat, amivel céged dinamikusan fejlődhet.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Nem:* Férfi
E-mail cím:*
Adatvédelmi nyilatkozat:* Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatRáadásul a feliratkozók hosszú távú potenciális vásárlók. Fontos, hogy a hírleveledet ne csak termékbemutatónak használjuk.

Bizalomépítés! A tinik egyik jól bevált marketingfogása, hogy megkérik a barátjukat, barátnőjüket, hogy szóljanak pár jó szót róluk szívük választottjának, akihez nem mernek odamenni. Bármilyen furcsán is hangzik, ez az értékesítésben is beválik. Pár jó szó az ügyfelektől, ami aztán mehet fel a céges weblapra.

A pénz beszél... Legalábbis, ha adunk neki esélyt erre. Ezért aztán ne féljünk a termékek, szolgáltatások felsorolása mellett az árakat is feltüntetni. Így újabb drága perceket spórolhatunk meg potenciális ügyfeleinknek. Ha pedig nem akarod, hogy a konkurenseid ellessék az áraidat, akkor vonj össze néhány terméket vagy szolgáltatást, és alakíts ki csomagárakat.

... a kutya ugat. Ott virít a termékek menüpont alatt pár jól elkészített termékfotó (mert erre is illik nagy figyelmet szentelni), és ott vannak az árak is. Ilyet már ezerszer láthattál. Ezért itt az ideje egy kis újításnak. Írj pár frappáns sort a termékeidről, szolgáltatásaidról.

Valahogy így, ahogy én tettem egy 32 cm átmérőjű tévéről: Vannak, akik a kicsit szeretik. A Panasonic 32 cm átmérőjű tévéje remekül mutat majd gyermeke szobájában. De praktikus megoldás lehet albérletben vagy kollégiumban lakóknak is.

Vagy ahogy egy utazási iroda tenné: „Rómát nem elég a régi, karcos olasz filmeken látni. Rómát érezni kell. Ha Ön szereti a zsúfolt tereket, a szűk utcákat, a történelemből ránk maradt emlékeket, és van elég szabad hely fényképezőgépe memóriáján, akkor ezt a nyarat nem töltheti máshol, mint csizmaország fővárosában.”

Egy jól összerakott honlap még a legjobb értékesítőknél vagy eladóknál is hatékonyabb munkát végez… ráadásul a nap 24 órájában, sőt még hétvégén is dolgozik. Részletekért kattins ide!

Üdvözlettel,
Kocsis Zoltán és az Idea Fontana csapata[/fusion_text][/one_full][one_full last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]

Ha tetszett cikkünk és szeretnél cégednek is hasonló, vevőszerző weblapot,
nézzél körül nálunk, hogyan dolgozik csapatunk!

[/fusion_text][/one_full]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás